Over/About

21 Lampshades is een blog vol met ideeën voor je dagelijkse meeslepende leven met o.a. interieur, exterieur en lifestyle! Deze blog wordt gevuld door, Iris van der Meer (dat ben ik). Ik bedenk ideeën met betaalbare maar oh zo fijne items. Ik wil je graag inspireren omdat ik weet hoe het is om met weinig centjes iets moois te willen bereiken, zowel in je interieur als met ervaringen in je korte maar volgeplande leven. Een aantal ideeën zijn een combinatie tussen goedkoop en items waar je echt een tijdje voor moet sparen.

De naam is ontstaan uit mijn lievelingsgetal 21 en mijn favoriete lampenkap. Dit is er één waar ik al twee jaar op aasde, maar erg duur vond (zie foto). Toen de winkel waar deze te koop was failliet ging kon ik de lamp uiteindelijk kopen voor € 5,-. Zo zie je, geduld maakt ook gelukkig! Er zijn zoveel wegen en manieren om je huisje en je leven ook met weinig budget fijn en mooi te maken.
Naast mijn blog werk ik als freelance media- lifestyle- & modestylist voor o.a. Buitenleven, Jij & Je Kinderen en Flair. Ben je benieuwd naar mijn werk? Neem dan een kijkje op mijn website.
NOTE: Alle foto's zijn door mij gefotografeerd indien anders vermeld. Foto's mogen gebruikt worden voor je eigen blog maar vermeld er dan wel 21lampshades.blogspot.com bij. Voor andere toepassingen? Mail mij eerst info (at) irisvandermeer.nl

Motto:  
Be yourself but better! Dat lijkt me al een prestatie op zich.
Celebrates life with: 
Mijn liefde, Gerald ♥ en onze twee haarballen Boter & Bloem
Shops:  
@ de IJ-hallen, ik koop vrijwel niets nieuws meer. Qua kleding dan.
Places: 
Frankrijk, oh I love Frankrijk. Verder hou ik enorm van reizen! Twee jaar geleden ben ik samen met lief naar India geweest, nu zijn we aan het sparen voor Indonesïe en daarna voor een wereldreis!
Loves to:  
Muziek maken, zingen, bloggen, uit eten, weekendjes weg en alle andere vrije tijds besteding.
Smiles about:  
Ik kan me enorm gelukkig voelen met fijne muziek in mijn oren, ik ben me dan bewust van waar ik ben en hoe ik me voel. Dan zie ik verder alle mensen om me heen doorleven zonder dat ze er bij stil staan.
Addicted to: 
Speciale kazen, lekkere wijn en veldbloemen. Maar echt verslaafd? Het is maar goed dat ik het niet elke dag eet en drink ;) Veldbloemen haal ik wel bijna elke week in huis. Ohja en Organic white lotus bed mist van Rituals, I love it!
  

Fotografie: Dani van Oeffelen

2 opmerkingen:

 1. Hi Iris,

  Mooie blog! Leuk je site te zien nadat we elkaar gisteren gesproken hebben.

  Groeten Carlotte

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks Charlotte,

   Bedankt voor het leuke gesprek! Sterkte met je hand.

   Liefs, Iris

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...