09 juli, 2014

Woensdag still - Limoncello inclusief Bloggerslunch


Limoncello 'Fiorito' gemixt met bubbels op de vroege zondag middag het perfecte drankje na een avondje feesten op de overwinning van Nederland op Costa Rica. 

Eddy & Femke van Hééérlijk en Sandra van Accessorize your home organiseerden afgelopen weekend de Italiaanse bloggersluch. Vorige keer was inspirerend met alle bloggers en het lekkere eten, dat ik deze editie niet over kon slaan. Met een kleine kater van de vorige avond begonnen we met een lekker drankje en antipasti op tafel.


 Freezing cold, ook het drankje moest even op gang komen. Maar met het warme hart van Eddy lukte dat natuurlijk altijd!

  Tiramisu vakkundig gesneden door Femke.

Vorige keer was de bloggerslunch vol, werkelijk elk plekje werd benut door een sprankelende persoonlijkheid. Nu extra speciaal waren we met z'n achten en was de sfeer net zo fijn al dan niet fijner. We hebben goed met elkaar kunnen kletsen en ideeën uitgewisseld en dat is natuurlijk wel het leukste bij deze lunch. Nou moet ik toch eerlijk toegeven dat ik - met mijn bourgondische hart - ook echt zwicht voor het lekkere eten wat Eddy en Femke op de tafel zitten en natuurlijk het extra glaasje limoncello. Een aanrader lieve blogger vrienden, wees er de volgende keer bij.

Voor de  aanwezige bloggers afgelopen zondag, bedankt voor jullie fijne aanwezigheid en gezellige gesprekken! | LABEL1114 | Een indruk | Handvol rust | Stella Maye En natuurlijk Eddy, Femke & Sandra voor de organisatie een extra smak!

 
  Eddy's nieuwe 'huis'dier liet zich niet terugjagen naar de sloot. Wat een koetje :-)

Deze bruschetta's met verse vijgen en allerlei andere verse groente waren Hééérlijk!

4 opmerkingen:

  1. Mooi verslag van de gezellige zondagmiddag! Ik ben volgende keer ook zeker weer van de partij. Leuk je weer gezien en gesproken te hebben Iris, Pascale X

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Klinkt als een fijne middag. Mooi foto's ook!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...