23 maart, 2014

Zondag - Poes at home #1Kattenpandje € 19,95 Kek Amsterdam 
Je koopt een mooie kussen, een leuk kattenhuis of een krabpaal, echter mag niets van deze zorgzame liefde baten. De snufferds gaan toch lekker liggen waar ze dat zelf willen. 

Vanaf deze week vind je elke weet een blogje uit ons huisje met een kat op de verkeerde plek. Of - maar dat is soms - een poging tot de juiste plek. Waarna ze het één keer interessant vinden en er daarna niet meer te zien zijn. 

 
Klinkt allemaal erg ingewikkeld maar menig kattenbaasje zal dit zeker herkennen. Geniet nu in ieder geval elke zondag van Boter en Bloem. Ja zo heten ze echt deze gevlekte dames en kom steeds meer over hun eigenaardige trekjes te weten.

Deze week Bloem en het kattenpandje | Ik was al een jaar verliefd op dit huisje, hoe goed bedacht! Katten springen altijd in de kartonnen dozen. Dit jaar op de woonbeurs stond Kek Amsterdam met het kattenpandje en een aantrekkelijke korting, waardoor ik hem gelijk heb meegenomen. De eerste foto zegt eigenlijk al genoeg. Bloem vind het maar saai, en ook al hebben ze het allebei geprobeerd. Het pandje staat nu vooral mooi te zijn in ons huis. Binnenkort ga ik het weer aantrekkelijk proberen te maken met een beetje kattenkruid.

Boter keek alleen maar hoe Bloem het pandje ontdekte.

2 opmerkingen:

  1. Haha, dat zul je altijd zien. Ik heb er zelf ook eentje voor onze kater. Hij gaat er heel af en toe in zitten, vaak springt hij er met een noodgang overheen.Het huisje is dus al behoorlijk afgetakeld hier...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hahahah, jup, zeer herkenbaar! Leuk dat je iedere week een stukje over Boter en Bloem gaat schrijven!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...