05 september, 2013

Liefs uit...
Brievenstandaard € 2,- Kringloop | Verf € 42,- per 750 ml Farrow & Ball | Postcards € 0,- ontvangen via postcrossing.com | Roze postcard uit de FLOW ontwerp Studioping

Liefs uit... Taiwan, China, Rusland, Frankrijk, Amerika en nog veel meer mooie landen. Twee jaar geleden ben ik begonnen met postcrossing.com. Een heel fijn medium voor alle postcard liefhebbers. Hierbij stuur je een echte postcard naar een willekeurig adres die voor jou wordt uitgekozen. En het allerleukste? Je krijgt ook kaartjes terug van een willekeurig persoon ergens op de wereld. Een win win situatie. Je krijgt kaarten met prachtige illustraties, leuke foto's en super mooie postzegels! En als je even geen tijd of zin hebt om te sturen, krijg je automatisch ook geen kaarten van anderen. Inmiddels hangen de kaarten uitgestald op mijn toilet, zodat er altijd wat te lezen en te zien valt. 

Wanneer je zoveel post binnenkrijgt wil je daar natuurlijk ook een mooie brieven houder voor hebben. Deze vond ik in de kringloop voor maar € 2,- de houder hing al een tijd in ons oude huisje met het doel deze een leuk kleurtje te geven. Zoals je al merkt in deze blog worden er al heel wat verfklusjes afgewerkt, net zoals deze klus. Hij hangt mooi, handig en vooral dichtbij de deur. Misschien maken we er ook nog wat haakjes onder om de sleutels aan te hangen.

Stagiaire Selin lekker in de zon aan het schilderen. Fijne job hebben we ook!

 

  

TIP! Geef op je postcrossing profiel aan wat je leuk vindt om te ontvangen, degene die jou een kaart stuurt houdt daar namelijk vaak rekening mee. Soms krijg je zelfs prachtige eigen illustraties van kunstenaars en grafische ontwerpers!

1 opmerking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...