11 september, 2013

"I found my ice cream man in Portofino"


Portofino, de jetset van Italië! Wij waren er een dagje in onze vakantie om te genieten van de luxe die er te zien is. Want juist als je niet heel veel geld te besteden hebt voel je, je even rijk! Het dorpje is klein en vol met toeristen. Je ziet ook lokale bewoners maar dit zijn vaak geen echte italianen, er wonen meer rijke buitenlanders die hun hart zijn verloren aan dit kleine 'vissersdorpje'. Ooit kwamen er veel kunstenaars, maar later trok het steeds meer bekende personen zoals Frank Sinatra, Clark Gable, John Wayne en Elizabeth Tailor.

Kleine boetiekjes zijn hier in overvloed te vinden. Dior, Rolex, Luca en Gucci zijn geen uitzonderingen. Wat een luxe! Je voelt je als toerist al snel bekeken als je alleen al naar binnen kijkt in deze winkeltjes. Kleed je netjes, zet je pokerface op en doe alsof je erbij hoort! 


Wat wij hebben gedaan? Mooie auto's bekeken, luxe huizen, een kerkje en het toppunt, we hebben een heerlijk ijsje gegeten bij San Giorgio, het enige tussendoortje dat wel zeer betaalbaar was. San Girogio is een kleine ijssalon met een druk gebarende Italiaan en super lekker ijs! I didn't found my love in Portofino but I did found my favourite ice cream man.

TIP! De fijne mooie Italiaanse mannen zijn hier in ieder geval te vinden!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...